• Wijngaard de Zessprong
  • Wijngaard de Zessprong
  • wijngaard de Zessprong
  • Wijngaard de Zessprong
  • Wijngaard de Zessprong

Wijnproeverijen en Streekpoducten

Wijngaard “DE ZESSPRONG” is gelegen in de gemeente Lochem. Op de leem- en zandgrond van deze wijngaard zijn de druiven op een zo zuiver mogelijke manier verbouwd.

Wij organiseren Rondleidingen met aansluitend een Proeverij met diverse mogelijkheden in een geweldige ambiance! De kosten voor deze rondleiding/proeverij zijn 20 euro p.p. Dit alles verpakt in een tijdsduur van ongeveer 80 à 90 à 100 ,110, 120 minuten en wat dies meer zij!

Onze shi-i-take heeft het ook geweldig gedaan! Ook mogelijk om te proeven tijdens de rondleiding & proeverij (indien voorradig).

wijnen zessprong

500 Johanniter

Deze fruitige droge witte wijn is heerlijk op een terras of bij een visgerecht. Maar natuurlijk ook als aperatief of wijn bij een diner niet te versmaden.

Johanniter >>

wijnen zessprong

500 Cabertin

Voor een volle rode wijn. De wijn van de Cabertin heeft een donkere robijnrode kleur. De geur doet denken aan bosvruchten, cassis en frambozen.

Cabertin >>

wijnen zessprong

Proeverijen

Rondleiding met aansluitend een proeverij met diverse mogelijkheden. Eventueel kunt u de shi-itake paddestoel proeven tijdens de wijnproeverij.

Proeverijen >>

Uitslag van het AWC Vienna, de grootste internationale wijnkeuring te Wenen 2020: vijf keer zilver.
De nieuwe wijnen zijn net binnen.

Uitslag van het AWC Vienna, de grootste internationale wijnkeuring te Wenen 2013: twee keer zilver en 1 keurzegel;

* Zessprong rood Barrique 2011 ongefilterd.
* Zessprong Johanniter wit 2012.
* Zessprong Rosé 2012.

Een schitterend resultaat!

Verkoop van de wijnen

Huisverkoop, maar ook bij de Horeca komt steeds meer het gebruik van streekproducten in swung. Onze hoop is dat de wijnen van wijngaard de Zessprong in diverse horeca bedrijven de tafels mogen sieren! Wilt u informatie hierover, neem dan contact op!

  • Rondleidingen
  • Proeverijen
  • Streekproducten